Over ons

Volledig VvE Beheer bedient uw Vereniging van Eigenaars op maat.

U kunt ons inschakelen voor kleinere of grotere dienstenpakketten en zelfs voor het regelen van de inschrijving en eerste notulen van uw VvE!

De kleinste VvE waarvoor wij werkzaam zijn bestaat uit slechts twee appartementen. Ook voor grote VvE’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Volledig VvE Beheer bestaat uit enthousiaste medewerkers met jarenlange ervaring in het vastgoedbeheer. Wij beschikken over een eigen backoffice, boekhouding en specialist op het juridische gebied. Daarnaast werken wij samen met professionele bedrijven. Bij elke VvE wordt gekeken naar de optimale mix, waarbij ook goed gekeken wordt naar de huidige spelers.

Met onze vernieuwde website en LOGIN krijgt u direct de beschikking over veel gegevens van de VvE. U kunt hierbij denken aan gesloten overeenkomsten, notulen van vorige vergaderingen, financiele stukken, onderhanden reparaties, splitsingsakte, reglementen en alle andere stukken die relevant zijn. Daarnaast kunnen bestuursleden mededelingen plaatsen aan de andere leden. Iedere update wordt automatisch aan de leden gestuurd, zodat iedereen dagelijks goed op de hoogte kan blijven!

Kortom bij Volledig VvE beheer bent u in goede en deskundige handen!